Er det vigtigt for dig

at føle, se varer?

Cash & Carry

Hos Demca Catering ApS kan du handle på vores Cash & Carry lager alle ugens syv dage – vi er nemlig til for kunderne. Hent selv dine varer og spar fragten. Demca er din totalleverandør.
Gennem vore Cash & Carry butik i Brabrand, tilbyder vi et dybt og bredt udvalg indenfor: Kød & Pålæg, Fisk, Ost & Køl, Frugt & Grønt, Frost, Kolonial, Specialiteter, Vin & Spiritus, Emballage & Rengøring og Isenkram.

 

                   Åbningstider Cash & Carry:
                 Mandag til fredag:        Kl. 08:00 – 17:00
                 Lørdag:        Kl. 8:00 – 16:00
                 Søndag:        Kl. 10:00 – 16:00

“Fleksible leveringsordninger”

Demca ApS har en af branchens mest fleksible leveringsordninger. Vi kører varer ud på Jylland og Fyn ugens fem hverdage. Vi leverer gratis ved køb over kr. 2.500,-.
         Telefonerne er åbne for bestilling
mandag til  fredag: Kl. 08:00 – 16:00
Lørdag og søndag: Lukket
Bestilling til Telefonsvar 16:00 – 23:59
         Bestillinger skal være os i hænde senest kl. 23:50 aftenen før aftalte leveringsdag.
         Telefon bestilling: +45 89 80 89 69
         Email bestilling:     bestil@demca.dk
         Vores betalingsbetingelser er netto kontant.

“Fra traditionel Catering

til fremtid virksomhed”

Demca ApS har nye større lokaler. Det giver vores kunder mulighed for selv at hente varer direkte fra lageret, hvilket flere og flere benytter sig af alle ugens dage.

Hos Demca findes et bredt sortiment af alle mulige varer. Vi mener, det er afgørende for en virksomhed i vores branche, at kunne garantere hygiejnen og håndteringen af vores produkter er i top.

Demca ApS har en helt ny vognpark af topmoderne køle- og frostbiler, som lever op til kravene med distribution af køle & frostvarer til kunderne under leveringen. Bilerne lever naturligvis op til alle gældende danske miljøkrav til kørsel i storbyer. Demca har en af branchens mest fleksible leveringsordninger – hvilket du kan se mere om under varelevering.