“Fra traditionel Catering

til fremtid virksomhed”

Demca ApS er en grossistvirksomhed, der sælger og distribuerer fødevarer til restauranter, caféer, pizzeriaer, kantiner og storkøkkener.
Demca ApS er i dag en af branchens mest velkonsoliderede distributører og vi ønsker at fortsætte vores vækst i et tempo, som gør det muligt at fastholde vores høje serviceniveau overfor kunderne. Vi har stor respekt for kundernes ønsker og møder både kunder og leverandører med åbenhed og ærlighed. Vi er stolte af at kunne levere de rigtige varer, til den rigtige pris og på det rigtige tidspunkt.
Du har mulighed for alle ugens syv dage selv at hente varer hos os. I samarbejde med vores leverandører vil vi gerne støtte din virksomhed med inspiration og salgsfremmende aktiviteter og materiale. Kontakt os hvis du ønsker besøg af en af vores konsulenter

Vores Kunder

Demca ApS sætter en ære i at servicere vores kunder professionelt og gennem dialog og sparring at finde de bedste løsninger sammen. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos os. Eneste betingelse er at du har et CVR. nr.

Kontakt os hvis du ønsker et uforpligtende konsulentbesøg eller kom og besøg vores Cash & Carry lager.